Onze Collectie

GRAVÉLO Zomershirt

€ 49,95

Dit mooie zomershirt is speciaal ontworpen bij een Specialized Tarmac SL7, heb je zo’n fiets dan past dit shirt er exact bij. De pasvorm is relaxed, aansluitend. Ingezette mouwen, 4-way stretch met een fijne mesch op de rug voor goede ventilatie.

GRAVÉLO Zomershirt SALE

Dit shirt is voor renners die snel willen gaan. De pasvorm is als een tweede huid. Ingezette, strak gesneden, aerodynamische mouwen en 4-way stretch prestatiestoffen. Beschikbaar in diverse kleuren, DM voor meer info en maatvoering. 

€ 20,-

28470-1

GRAVÉLO Zomershirt

Dit shirt is meer mainstream, zeker niet baggy maar iets minder strak. De pasvorm is meer relaxed, Ingezette mouwen, 4-way stretch met een fijne mesch op de rug voor goede ventilatie.

€ 49,95

GRAVÉLO Vest front
GRAVÉLO Vest Back

GRAVÉLO Gilet Winter Versie

Houdt een koude, natte ochtend jou niet tegen om op de pedalen te trappen, dan is onze GRAVÉLO Gilet iets voor jou. Deze gilet voor gebruik in herfstachtig weer is gemaakt om de barre herfstachtige en winterse omstandigheden te trotseren. Het Gilet is wind en waterdicht, dus geen excuses om binnen te blijven. Perfect om te dragen in laagjes.

€ 79,95

Scroll naar boven